Bizonyítvány
Bizonyítvány

Hetek óta gyakorlatilag minden megkeresésem arról szól, hogy a leendő coachee munkahelyet akar váltani, mert :
ad1. Az, ahogy a munkáltatóik reagáltak a helyzetre, ahogy számonkérték őket, vagy nem, vagy ahogy megbicsaklott egy rakás folyamat, abból az lett a végkövetkeztésük, hogy nem akarnak maradni.

ad2. Ki akarna egy cégnél dolgozni, ahol kétóránként van meeting csak hogy nehogy el tudjanak menni otthonról munkaidőben, vagy egy olyannál, ahol teamviewer van a gépeken és az IT rendszeresen képernyőfotót készít. Annyira leülnék ezekkel a cégvezetőkkel és megkérdezném tőlük, ha nekik kellene ezt elviselni hány óra alatt mondanának fel?

ad3. A home office lehetőséget adott többet lenni a családdal, végiggondolni, tényleg ez az élet? Ezt akarom tolni még évekig? Ha visszatérünk a régi kerékvágásba napi két órát utazni, meg 10-12 órát dolgozni?

ad4. Egy másik megfigyelés pedig az, hogy többen ki akarnak próbálni mást. Teljesen más dolgot, más irányt, amely lehet valamelyest kapcsolódik a meglévő munkájukhoz, de az is lehet, hogy tényleg teljesen más.

A covid egyre biztosan jó volt. Megmutatta, milyen céget építettél eddig. A saját embereid fogják kiállítani róla a bizonyítványt, akik most elkezdtek állást keresni.


Kapcsolat