Rólam
[trx_section title=”Ahogy dolgozom” subtitle=”Elvek”]
[trx_list style=”ol_rnd”][trx_list_item title=”Kapcsolódás – rád figyelek”]

Nem foglalkozom mással, készülök arra, amikor jössz. Naponta élem meg, hogy egyszerre keressük egymást azokkal akikkel dolgozom, így tudom igazán sikerült kapcsolódni. Kísérni foglak a változás alatt, azért dolgozom, hogy a végére jobb légy, mindegy milyen témával jöttél.

[/trx_list_item][trx_list_item title=”Őszinteség- konfrontáció”]

Akkor tudunk dolgozni, ha megvan az a bizonyos kémia. Ha nincs tabu, ha nincs olyan dolog amit nem mersz előttem felvállalni. Megértelek és támogatlak, ez a feladatom, nem az, hogy minősítselek. Ha jól dolgozunk, te magad fogod érezni, mi az ami nem jó.

[/trx_list_item][trx_list_item title=”Fejlődés”]

Szeretem a munkám. Nem hajt anyagi kényszer, nem mennyiségben coacholok, hanem csak annyit, amennyiben igazán ott tudok lenni. Hiszem, hogy a megértés és az, hogy mindketten beletesszük magunkat a coaching folyamatba elég ahhoz, hogy a folyamat meginduljon és fejlődj. Ezért jöttél.

[/trx_list_item][/trx_list]

Ha mindhárom megvan, akkor sok energia keletkezik. Olyan energiák, amelyek tényleg képesek oldani elakadásokat, amelyek képesek teljesen más szemszögből láttatni a helyzetedet. Elkötelezett vagyok abban, hogy csak akkor folytatjuk a coachingot, ha minden üléssel előrébb lépünk, mert csak ezekkel a napi lépésekkel lesz meg az a haladás, amely lehetővé teszi, hogy megoldd amiért jöttél.

[trx_button size=”medium” link=”/kapcsolat/”]Kapcsolat[/trx_button][/trx_section]
[trx_section title=”Gyakori kérdések a coachingról” inverse=”yes” class=”faqs_section” width=”85%”]
[/trx_section]

Egy olyan folyamat, amelyben a kliens erőforrásaira, tulajdonságaira támaszkodva segítjük őt az elakadásában, az életében lévő változás menedzselésében.

A coaching folyamat időtartama változó. Függ a hozott témától, a változásban való elköteleződés mértékétől. Lehet egy alkalom, de akár tíz is.

Azon kevés kivételtől eltekintve, amikor a coach végzettsége szerint pszichológus, vagy terapeuta is egyben, a coach nem folytathat terápiát.

A coaching folyamat része lehet a tanácsadás, de csak akkor, ha az ügyfél ezt külön kéri, és számára egyértelműen elkülönül a folyamatban, hogy mikor kap tanácsot.

A témák száma szinte végtelen. A leggyakoribbak: a kiégés, a munka-magánélet egyensúly, a motiváció, az önbizalom, a kommunikáció, a konfiktuskezelés.

[trx_section align=”center” title=”Friss bejegyzések” subtitle=”Blog” top=”huge” bottom=”huge”][trx_blogger style=”classic_2″ descr=”300″ cat=”6″ count=”2″ offset=”0″ order=”desc” top=”medium”][/trx_section]
[trx_section inverse=”yes”][trx_icon icon=”icon-location” color=”#ffffff” align=”left”]

Helyszín:
8887 Bázakerettye, Fő út 72.

[/trx_section]
[trx_section inverse=”yes”][trx_icon icon=”icon-phone-1″ align=”left”]

Telefon:
+36 30 288 3616

[/trx_section]
[trx_section inverse=”yes”][trx_icon icon=”icon-chat-empty” align=”left”] [/trx_section]
Burnout prevenció workshop cégeknek!
This is default text for notification bar