Ahogy dolgozom

Kapcsolódás – rád figyelek!
Nem foglalkozom mással, készülök arra, amikor jössz. Naponta élem meg, hogy egyszerre keressük egymást azokkal akikkel dolgozom, így tudom igazán sikerült kapcsolódni. Kísérni foglak a változás alatt, azért dolgozom, hogy a végére jobb légy, mindegy milyen témával jöttél.

Őszinteség- konfrontáció
Akkor tudunk dolgozni, ha megvan az a bizonyos kémia. Ha nincs tabu, ha nincs olyan dolog amit nem mersz előttem felvállalni. Megértelek és támogatlak, ez a feladatom, nem az, hogy minősítselek. Ha jól dolgozunk, te magad fogod érezni, mi az ami nem jó.

Fejlődés
Szeretem a munkám. Nem hajt anyagi kényszer, nem mennyiségben coacholok, hanem csak annyit, amennyiben igazán ott tudok lenni. Hiszem, hogy a megértés és az, hogy mindketten beletesszük magunkat a coaching folyamatba elég ahhoz, hogy a folyamat meginduljon és fejlődj. Ezért jöttél.

Ha mindhárom megvan, akkor sok energia keletkezik. Olyan energiák, amelyek tényleg képesek oldani elakadásokat, amelyek képesek teljesen más szemszögből láttatni a helyzetedet. Elkötelezett vagyok abban, hogy csak akkor folytatjuk a coachingot, ha minden üléssel előrébb lépünk, mert csak ezekkel a napi lépésekkel lesz meg az a haladás, amely lehetővé teszi, hogy megoldd amiért jöttél.

Csatlós Csilla fotó

Gyakori kérdések a coachingról

Mit jelent a coaching?

Egy olyan folyamat, amelyben a kliens erőforrásaira, tulajdonságaira támaszkodva segítjük őt az elakadásában, az életében lévő változás menedzselésében.

Mennyi idő egy coaching?

A coaching folyamat időtartama változó. Függ a hozott témától, a változásban való elköteleződés mértékétől. Lehet egy alkalom, de akár tíz is.

Milyen témákkal fordulhatok coachhoz?

A témák száma szinte végtelen. A leggyakoribbak: a kiégés, a munka-magánélet egyensúly, a motiváció, az önbizalom, a kommunikáció, a konfiktuskezelés.

A coach terapeuta?

Azon kevés kivételtől eltekintve, amikor a coach végzettsége szerint pszichológus, vagy terapeuta is egyben, a coach nem folytathat terápiát.

A coach tanácsadó?

A coaching folyamat része lehet a tanácsadás, de csak akkor, ha az ügyfél ezt külön kéri, és számára egyértelműen elkülönül a folyamatban, hogy mikor kap tanácsot.

Videó anyagok

Kollektív burnout: hogyan ne égesd ki a csapatodat? – Csatlós Csilla

Csatlós Csilla coachcsal beszélgetünk burnoutról és a koronavírusról

Hírlevél feliratkozás

Értesülj elsőként képzésekről, találkozási lehetőségekről, könyvekről!