Rólam
Elvek

Ahogy dolgozom

 1. Kapcsolódás – rád figyelek

  Nem foglalkozom mással, készülök arra, amikor jössz. Naponta élem meg, hogy egyszerre keressük egymást azokkal akikkel dolgozom, így tudom igazán sikerült kapcsolódni. Kísérni foglak a változás alatt, azért dolgozom, hogy a végére jobb légy, mindegy milyen témával jöttél.

 2. Őszinteség- konfrontáció

  Akkor tudunk dolgozni, ha megvan az a bizonyos kémia. Ha nincs tabu, ha nincs olyan dolog amit nem mersz előttem felvállalni. Megértelek és támogatlak, ez a feladatom, nem az, hogy minősítselek. Ha jól dolgozunk, te magad fogod érezni, mi az ami nem jó.

 3. Fejlődés

  Szeretem a munkám. Nem hajt anyagi kényszer, nem mennyiségben coacholok, hanem csak annyit, amennyiben igazán ott tudok lenni. Hiszem, hogy a megértés és az, hogy mindketten beletesszük magunkat a coaching folyamatba elég ahhoz, hogy a folyamat meginduljon és fejlődj. Ezért jöttél.

 4. Ha mindhárom megvan, akkor sok energia keletkezik. Olyan energiák, amelyek tényleg képesek oldani elakadásokat, amelyek képesek teljesen más szemszögből láttatni a helyzetedet. Elkötelezett vagyok abban, hogy csak akkor folytatjuk a coachingot, ha minden üléssel előrébb lépünk, mert csak ezekkel a napi lépésekkel lesz meg az a haladás, amely lehetővé teszi, hogy megoldd amiért jöttél.

  Kapcsolat

Gyakori kérdések a coachingról

Egy olyan folyamat, amelyben a kliens erőforrásaira, tulajdonságaira támaszkodva segítjük őt az elakadásában, az életében lévő változás menedzselésében.

A coaching folyamat időtartama változó. Függ a hozott témától, a változásban való elköteleződés mértékétől. Lehet egy alkalom, de akár tíz is.

Azon kevés kivételtől eltekintve, amikor a coach végzettsége szerint pszichológus, vagy terapeuta is egyben, a coach nem folytathat terápiát.

A coaching folyamat része lehet a tanácsadás, de csak akkor, ha az ügyfél ezt külön kéri, és számára egyértelműen elkülönül a folyamatban, hogy mikor kap tanácsot.

A témák száma szinte végtelen. A leggyakoribbak: a kiégés, a munka-magánélet egyensúly, a motiváció, az önbizalom, a kommunikáció, a konfiktuskezelés.

Blog

Friss bejegyzések

Sabbatical vs. kiégés
Sabbatical vs. kiégés

Pár napja vezetőknek tartottam egy előadást a Sawyer Miller Groupnál. A végén jött egy érdekes kérdés: a sabbaticallal nem lehet rendbe hozni egy kiégett kollégát? Nagy eséllyel nem. A sabbatical idején, amikor munkatársunkat nem éri állandó stressz, csökken a határidő és teljesítmény nyomás egy...

Napokba telt, mire megszületett ez a pár sor
Napokba telt, mire megszületett ez a pár sor

Bár több okos is azt mondja, a kiégés most nem aktuális, nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy a már rég meglévő kiégéses állapotokra a covid okozta helyzet csak feltette a koronát. Mindegy mit mondanak egy biztos, nincs rá idő, hogyha nem vagy jól, akkor hónapok múlva kérj segítséget. Nincs idő a...

Helyszín:
8887 Bázakerettye, Fő út 72.

Telefon:
+36 30 288 3616

Burnout prevenció workshop cégeknek!
This is default text for notification bar