24H Detox coaching
24H Detox coaching

A saját coaching módszerem. A cél, hogy teljesen kimozdítsalak a mindennapi életedből, fizikailag és lelkileg is.

A coaching helyszíne Bázakerettye. Van aki rebootolásnak hívta ezt a napot, van aki detoxnak. Mi a cél? Az egyik legnehezebb dolog. Vezetőként , tulajdonosként sokan nehezen hoznak meg egy döntést, hogy egy egész napot magukra szánjanak. Ennek a programnak pont ez a célja. Otthagyni egy napra mindent, hogy megérkezhess egy napra magadhoz.

Este kell érkezni. Nyugodt pihenés következik egy erdőszéli kis hotelben, TOP 100-as étteremben eltöltött vacsorával. Reggel úgy indul a nap, ahogy mindig kellene. Reggelivel a friss levegőn. Utána telefon kikapcsolás következik és elkezdjük a munkát. A cél egységnyi idő alatt minél több az életedet érintő nehézséggel foglalkozni, átbeszélni, hogy aztán a program után lehessen velük ténylegesen a megoldások felé haladni.

Ez a coaching fárasztó. Sokak szerint megrázó is. Sokan azt mondják, hogy utána napokig nehezen alszanak, agyalnak. Mások sírnak. A cél, hogy megindítsunk folyamatokat, hogy kibújj a kényelmes csigaházból.

Ezen a coachingon hírhedten sokat provokálok. De aki eddig itt volt, mind azt mondta élete egyik legnagyobb élménye volt.


Kapcsolat
Burnout prevenció workshop cégeknek!
This is default text for notification bar

Kapcsolat